Pages

Tuesday, August 28, 2012

Vacation Promo !!!

Find us on Facebook ! and Twitter NOW!!!

A Holidays was incorporated on 30th July 2004 under the Companies Act 1965, Malaysia.VA Holidays was formed by a group of dynamic and enthusiatic entrepreneurs and talented bumiputra professionals,caring and conscientious people, the kind of people you can depend on.

We serve the needs of individuals, families and businesses as well as international clients. We are very committed professionals and our mission is to provide vacation services which are customer friendliness, professional and efficient. Whereas out motto is "Plan your next vacation with us" is solely give real value for money for customer's travelling needs and wants.VA Holidays will act as a Planning Consultants with the cheapest ever possible but high quality services.

With a dedicated and committed workforce that together built this company we are proud to extend our experiences and service to fulfill your full spectrum of travel needs. The service we provide :

Domestic / International Packages
Worldwide Reservation
Land Transportation include Train / Coaches / Van / Limo
Car Rental
Tour Guide Services
Meeting, Seminar & Conferences Arrangement and Planning
Travel Insurance
Meet & Greet
Visa Application
Special Interest Packages (Diving,Fishing,4WD, Adventure, Rafting etc)
Family Day, Company Outing, Annual Dinner



Our office located at the following address :

VAHOLIDAYS SDN.BHD

BG4, Block B,
Plaza Pekeliling, 2 Jalan Tun Razak
50400 Kuala Lumpur

Tel :

+603 2332 6966
+6016 273 5472

Fax :

+603 4050 2273

Website :

www.vaholidays.com.my

Email :

info@vaholidays.com.my

Like :  FACEBOOK PAGE
Follow : TWITTER

Wednesday, August 15, 2012

SYOOK!!! SHOPPING RAYA - ARTIS HILANG ANAK

Semalam, 14 Ogos 2012, suasana ceria bertukar panik di sebuah pasaraya di sekitar Wangsa Maju.
Seorang pelakon Malaysia TERTINGGAL anaknya ketika sedang seronok membeli-belah untuk persiapan Hari Raya Aidilfitri...



KELAM-KABUT dibuatnya.
Sebelum kejadian, promoter-promoter di pusat membeli-belah berkenaan agak jelek dengann perangai artis tersebut kerana dikatakan sombong.

"Ah itulah tadi bukan main sombong"
Soseh-soseh yang kedengaran ketika si artis lelaki itu menggelabah mencari anak perempuannya yang memakai baju berwarna merah.

SIAPA SI BAPA CUAI ITU? SALAH SEORANG DARIPADA MEREKA?





Bagaimanapun, keadaan kembali reda setelah pasukan keselamatan di pasaraya itu berjaya menemukan semula si anak dengan si bapanya...

Buat pengajaran bersama, kalau ya pun seronok membeli persiapan hari raya, tanggungjawab menjaga keselamatan anak adalah tanggungjawab utama ibu dan bapa.

Lagi satu, kalau ya pun dikenali sebagai public figure, usahlah nak buat muka poyo dan sombong!
Time susah, mintak tolong orang jugak, kan dah buruk muka tu...

hoi ya hoi... aku terserempak dengan Pitbull pun tak sombong mamat tu...